Kadavar

Akce Praha

Kadavar
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Kadavar - Praha, Nová Chmelnice

KADAVAR navštíví Prahu v rámci evropského turné! Milovníci rocku, těste se!

Košile, úzké mrkváče, kožichy, kroužky na rukou a hlavně dlouhé vousy a ještě delší vlasy, toto vše ve spojení s opojnou muzikou vytváří velmi příjemnou atmosféru dávných dob. Kapela KADAVAR je však naproti tomu naprosto současná sestava muzikantů, která se jen jako by ztratila v čase. Hraje velmi povedené retro s prvky hard rocku, psychedelie a stoner rocku.

Tihle fousatí hippiesáci s třásněma loni vydali nové album s názvem »Berlin«, které u posluchačů sklidilo velký úspěch. Letos však chtějí svým posluchačům představit úplně novou desku, na jejíž vydání se můžeme těšit v září. V rámci velkého evropského turné se KADAVAR zastaví i u nás. Jako podporu si s sebou vezou amsterodamské DEATH ALLEY!
Koncert se uskuteční 4. listopadu v klubu Nová Chmelnice v Praze. Svým východním psychedelickým rockem se vám KADAVAR jistě dostanu pod kůži, tak si je nenechte ujít!
Vstupenky na koncert si zakupte za zaváděcí cenu 590 Kč platnou do konce srpna přes www.mastersofrock.cz nebo přes předprodejní sítě TicketPortal, TicketPro, TicketArt a TicketStream.

Místo konání akce: Rock Klub Nová Chmelnice - Official, Koněvova 2597/219, Praha
Vstupenky: https://www.mastersofrock.cz/koncerty/KADAVAR-a-DeathAlley
Datum začátku akce: 4. Listopadu 2017 20:00
Datum ukončení akce: 4. Listopadu 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0926N 14.4899E

Případné změny si prověřte na webu akce Kadavar - Praha, Nová Chmelnice

Jméno organizátora: Masters of Rock
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce