Kubánská noc @Fléda

Akce Brno

Kubánská noc @Fléda
Zábava, párty
Fléda Club, Brno
Další akce ve městě Brno

Kubánská noc @Fléda

Vášeň a rytmus Kuby na našem parketu! Rozpálená hudební noc vybarvená rytmy salsy, cumbie, latinojazzu, rumby, bolera, cha cha či mamba. Autentickou atmosféru kubánských klubů a barů přinese latino kapela Carisma a DJi Ille a Chingy.

Carisma
je charizmatická kapela složená z vynikajících hudebníků a zpěvaček z celé Latinské Ameriky. Tato skupina dokáže vytvořit opravdu autentickou atmosféru karibské pohody a díky populárním latino hitům také taneční a dynamickou show. Základem jejího repertoáru je energií nabitá latinskoamerická a kubánská hudba, či už v tradičním provedení anebo s příměsí dalších moderních stylů.

DJ Ille
Je známý brněnský DJ a lektor. Jeho oblíbeným žánrem je kubánská salsa, timba a bachata. Jako tanečník se vždy snaží o dokonalý soulad mezi hudbou a tancem, proto na akcích hraje tak, aby tancoval každý, bez rozdílu výkonosti a nadání. Přece nikdo nebude sedět v koutě.

DJ Chingy (SK)
tento DJ a začínající producent se na slovenské scéně uchytil velmi rychle a dnes ho volají i do zahraničí. Chingy si zahrál například se známým španělským producentem a DJem Sak Noelem anebo se slovenskými interprety jako Rytmus, Igor Kmeťo ml. anebo Čistychov. Tento večer se nám ale představí jako milovník Kuby a její chytlavé hudby.

24. 3. (pátek)
Start: 21:00 hod.
Vstup: 180 Kč

Partneři: Radio R, Kulturio, informuji, Brno City, CentrumBrna.cz, Vychytané.cz, Kudy z nudy, GoOut.cz, InfoDnes.cz - internetová reklama, práce, kulturní akce, zpravodajství, Brněnská Scéna

Místo konání akce: Fléda Club, Štefánikova 24, Brno
Datum začátku akce: 24. Března 2017 21:00
Datum ukončení akce: 25. Března 2017 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.21N 16.604E

Případné změny si prověřte na webu akce Kubánská noc @Fléda

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Partička
Kulturní Dům, Břeclav
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Transformers show
Sokolovna, Sušice