Lednová Street Food Session

Akce Zlín

Lednová Street Food Session
Vaření, Gastronomie
Další akce ve městě Zlín

Lednová Street Food Session vol.2!

Kdy?
PÁTEK 17.1.2019 11:00-18:00
SOBOTA 18.1.2019 11:0-18:00

O co jde tentokrát?
O BOŽÍ STREET FOOD JÍDLO Z FOODTRUCKU, BAREVNÉ BURGERY, DOMÁCÍ HRANCLE A SKVĚLOU ATMOSFÉRU!
Po obrovském úspěchu naší Novoroční Street food session, kdy vás přišlo opravdu ohromné množství v oba dny, opět zamíříme s našim foodtruckem do Zlína! Od chvíle, kdy jsme vytáhli roletu ve výdejním okénku jsme se nezastavili a ve frontě jsme neviděli konec, za což jsme nesmírně vděční a děkujeme!♥️ Protože se naprostá většina z vás ptala, kdy přijedeme zase, aby zase mohli přijít a taky proto, že víme, že se na spoustu z vás nedostalo kvůli naším omezeným zásobám, přijedeme 17.-18.1.2020 znova!

Co bude?
Opět budou naše proslulé barevné burgery s dokonalým trhaným býčím masem pečeným 12 hodin v naší domácí BBQ omáčce, nadýchanou měkkoučkou barevnou houskou, domácí slaninovou a česnekovou majonézou a taky našima nakládačkama a křupavou restovanou cibulkou. Na chuť si přijdou i ti, co mají radši vepříka. A samozřejmě hranolky na sádle A MOŽNÁ S SEBOU VEZMEME I NAŠE BLACK HOT-DOGY!

Kde to bude?
Tam jako posledně! Kde je Zlín asi víš a park Komenského najdeš na google mapě. Naše přesné místo je vedle obchůdku John Garfield nebo kavárny Mr Coffee ve Zlíně pod ulicí Školní u zlínského parku.

STRAŠNĚ MOC SE NA VÁS TĚŠÍME, BUDE TO ZASE PECKA!

PS. Prosíme o sdílení události nebo pozvěte vaše přátele, ať to uděláme co nejvíc parádní a ať si to všichni užijeme aspoň tak jako minule! Děkujeme.

Začátek akce: 17. 1. 2020 11:00:00
Konec akce: 18. 1. 2020 18:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
STREET FOOD FESTIVAL Evropa v Úvalech
Náměstí Arnošta Z Pardubic, Úvaly