MICHAEL JACKSON ENCORE OSTRAVA

Akce Ostrava

MICHAEL JACKSON ENCORE OSTRAVA
Koncerty
Další akce ve městě Ostrava

MICHAEL JACKSON ENCORE OSTRAVA

Světová premiéra mega show MICHAEL JACKSON ENCORE v OSTRAVE !
Zažijte jedinečnou show, na které zazní největší hity legendárního krále popu s názvem MICHAEL JACKSON ENCORE. Autorem představení a zároveň hlavním představitelem je světoznámý tanečník a choreograf Prince Majesty. V doprovodu plnohodnotné kapely a vokalistů předvede spolu s dalšími tanečníky a artisty nejznámější taneční choreografie zhitů Billie Jean,Beat It nebo Smooth Criminal.

„Můj maximalistický přístup od začátku vyžadoval, abych se ve své práci snažil o to nejlepší. Tvrdě jsme pracovali na tom, abychom vytvořili
přesvědčivou, svěží a dynamickou show, kterou si budou moci vychutnat fanoušci na celém světě,“ řekl autor Prince Majesty. Jeho slova potvrdil i Attila Farkas, který byl 6 let osobním strážcem krále popu Michaela Jacksona: „Ve všech ohledech, řeč těla, držení těla, ho evokuje bolestně autenticky.“ Během působení v Las Vegas se Prince Majesty podílel na mnoha tanečních projektech, spolupracoval například s LaVelle Smithem Jr., který kromě toho, že byl 23 let tanečním choreografem Michaela Jacksona, pracoval ještě s mnoha dalšími světovými hvězdami, jako jsou Beyoncé, Rihanna, Rolling Stones a Janet Jackson. Tanečník a choreograf, držitel prestižní ceny Emmy a pěti hudebních cen MTV se o Princi také vyjadřuje velmi pochvalně: „Pracuje velmi tvrdě, což je naprosto styl Michaela Jacksona, a samozřejmě, že jsme se stali dobrými přáteli.“ Právě LaVelle je tím, kdo ještě zdokonalil choreografii projektu MICHAEL JACKSON ENCORE.

20:00

Začátek akce: 16.12.2023
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
LORD OF THE DANCE 2024
Ostravar Aréna, Ostrava
G4 Jelen & JFO
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava
METALLICA & SYMPHONY TRIBUTE SCREAM INC.
Multifunkční aula GONG, Ostrava
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
Multifunkční aula GONG, Ostrava
G4 Jelen & JFO II
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava
K4 Smetanovo trio
Kino Vesmír, Ostrava