Monday Express │ EAC & hosté │ Bass music

Akce Brno

Monday Express │ EAC & hosté │ Bass music
Festivaly, Zábava, párty
Malá Amerika, Brno
Další akce ve městě Brno

Monday Express │ EAC & hosté │ Bass music

Nový multižánrový hudební večer Monday Express Vám přiváží pravidelnou dávku hudebních delikates v prostorech Parkku na Malé Americe. Každé pondělí se tak můžete těšit na přísun vybraných pecek, které Vám připraví DJs ze zásadních brněnských crew v režii rezidentů z Equipe Animazione (EAC).

Připravujeme pro Vás speciální hosty. Večery budou laděny velmi pestře, na mixu mužete očekávat funk, soul, balkan, nu jazz, hip-hop, reggae, dub…ale i rozjetější styly jako jsou dnb, jungle, breakbeat, electro, electro-swing, house, techno a další bass music.

Koncept Parkku má za cíl inovovat využívání unikátního prostoru Malé Ameriky směrem k všestrannému kulturnímu a gastronomickému projektu. Proto jsme náš multižánrový večer přesunuli po vice jak pětileté pozitivní zkušenosti z nádvoří kavárny Tro3ka právě sem. Inovovat chceme i my a proto nabízíme možnost všem artistům, žonglérů, tanečníkům a dalším performerům, kteří by chtěli tyto večery obohatit o svůj talent ať nás kontaktují a společně vytvoříme z těchto událostí opravdu nevšední zážitek…

Zůstaňte naladěni, více informací již brzy!

Místo konání akce: Malá Amerika, Hybešova 1, Brno
Datum začátku akce: 19. Září 2016 20:00
Datum ukončení akce: 20. Září 2016 14:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1883N 16.6088E

Případné změny si prověřte na webu akce Monday Express │ EAC & hosté │ Bass music

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Partička
Kulturní Dům, Břeclav