Muff / Molotow Moloch Quartet

Akce Praha

Muff / Molotow Moloch Quartet
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Muff // Molotow Moloch Quartet // Klubovna // 21/11/2017

Večírek progresivního jazzu s kapelami MUFF a Molotow Moloch Quartet. Znáte z Povaleče!

Vstupné: 120,-

MUFF je kapela vyšlapávající nové cesty napříč hudebními žánry.
Brázdí vlny od jazzu a rocku, přes elektroniku, po ruchové plochy a ticho, aby pak doplula do nekonečného moře experimentální a improvizované hudby. Tento kvintet vykrystalizovaný z jamů pražské hudební scény patří mezi nejoriginálnější kapely, které v současnosti na české jazzové scéně můžeme nalézt. Kapela má za sebou 2 studiové nahrávky a jedno živé album. Nad bezchybným groovem rytmiky se na psychedelických plochách kláves a samplů proplétají melodie kytary a saxofonů. Výsledkem individuálních instrumentálních schopností a vzájemné muzikantské komunikace je výjimečná souhra kapely, která ústí ve skladby plné energie, dynamických proměn a napětí, jež své posluchače pohltí.

https://www.facebook.com/muffmusic

Molotow Moloch Quartet je autorská experimentální syntéza různorodých prvků jakékoli hudby, která neodporuje přísnému, leč otevřenému vkusu jeho členů.
Za svůj výchozí bod považuje Molotow Moloch Quartet moderní jazz, z nějž přebírá nejen moderní stylovou estetiku, ale i jeho improvizační a zejména syntetizující charakter. Proto už z podstaty tento žánr přesahuje a rozbíhá se do mnoha jiných směrů. A tak v hudbě MMQ uslyšíme od baladických impresionistických ploch, přes syrové rockové groovy, atonální disharmonické postupy, až po exotické tóniny.

http://bandzone.cz/_97055

Místo konání akce: Klubovna, Generála Píky, Praha
Datum začátku akce: 21. Listopadu 2017 19:30
Datum ukončení akce: 21. Listopadu 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0982N 14.3883E

Případné změny si prověřte na webu akce Muff // Molotow Moloch Quartet // Klubovna // 21/11/2017

Jméno organizátora: Klubovna
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce