Nemám páru 3 - Halloween edition

Akce Brno

Nemám páru 3 - Halloween edition
Zábava, párty
Další akce ve městě Brno

Nemám páru 3 - Halloween edition

Dámy a pánové, automatoni, inteligentní chobotničky a všichni ostatní! Je na čase zase upustit trochu páry, a proto vám přinášíme třetí ročník steampunkového festivalu NEMÁM PÁRU!

***FOR ENGLISH SCROLL DOWN***

Nemáte páru, co se bude letos dít? Sledujte stránku události pro pravidelné aktualizace ohledně programu! Již nyní vás můžeme ubezpečit, že bude opět nabitý. Nebudou chybět zajímavé přednášky, projekce, DJ set, stánky s doplňky, šatstvem a všemi těmi udělátky, taneční vystoupení, workshop, tombola a nově také steampunkový kvíz a fotokoutek. A tentokrát pro vaše potěšení zahraje steampunková kapela přímo z matičky Anglie: Victor and the Bully! Možná se dočkáte dokonce překvapení v podobě prvního českého steampunkového projektu. Protože se letošní akce koná na Halloween, můžete se na kostýmech opravdu vyřádit!

Jste umělci nebo hudebníci a chtěli byste vystoupit na našem festivalu? Napište nám! Český steampunk
Jste prodejci steampunkových šperků, propriet nebo šatů a chtěli byste prodávat na tržišti? Napište nám rovněž! ;)

-+-+-+-+-+-+-

Ladies and gentlemen, automatons, intelligent octopi and all the other folks! It´s about time to let out some steam again, which is why we bring you... the third edition of our steampunk minifestival NEMÁM PÁRU ("GOT NO STEAM")!

Are you dying to find out what´s steaming in the pot this year? Keep checking the event page for regular updates regarding the programme! We can promise it will be rich as usual. Look forward to interesting panels, workshops, movie projections, DJ set, booths with handmade dresses, jewellry and all the stuff with gears, dance performances, tombola and also photobooth and steampunk quiz. For your entertainment, we invited a steampunk band all the way from Britain: Victor and the Bully! And mayyybe, there will be a surprise in store - the first czech steampunk music project. Excited about Halloween? Don´t be afraid to go wild on your outfit!

Místo konání akce: favál, Křížkovského 22, Brno
Datum začátku akce: 28. Října 2017 17:00
Datum ukončení akce: 28. Října 2017 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 49.1847N 16.5798E

Případné změny si prověřte na webu akce Nemám páru 3 - Halloween edition

Jméno organizátora: Český steampunk
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Partička
Kulturní Dům, Břeclav
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno