Ochutnej Afriku v Českých Budějovicích!

Akce České Budějovice

Ochutnej Afriku v Českých Budějovicích!
Vaření, Gastronomie
Web organizátora:
www.virunga.cz/
Další akce ve městě České Budějovice

Ochutnej Afriku v Českých Budějovicích!

Svěží vítr z Afriky vane do Českých Budějovic.

Virunga.cz je parta odvážlivců, kteří si dali závazek dostat na naše stoly jídlo evokující syrovou dekadenci. Z Ugandy. Ultimátní nebe v hubě v podobě panensky čistých plodin plných vůně, nesouměrných tvarů a nezaměnitelného aromatu. Naprostá lehkost bytí v kompletní režii toho, co matička příroda ve svém nejlepším zájmu stvořila v nitru subsaharské Afriky.

Virunga.cz nás hodlá v pátek zásobit solidní náloží toho nejlepšího ugandskýho pošušňání, který vám potrhá chuťová rodidla. Jejich produkty nemají v našich končinách obdoby. A konkurenci, samozřejmě.

Už teď prozradíme, že se můžete těšit nejen na čerstvé exotické plody z ugandských zahrádek. Ale také sortiment sušených pochutin, unikátních pro své rukodělné zpracování a autentickou chuť.

Jestli tápete, co tedy na vás chystáme, dovolíme si letmý pohled do zákulisí naší ugandské divočiny: jackfruití mamlásci, avokáda jaká svět neviděl, medově sladká manga, mučenky, papáje, ready to eat ananasy (za to ručíme všemi prsty), cukrovou třtinu, africké hlízy jako maniok či taro kořen, oříšky, koření ze Zanzibaru, kakaové boby a mnoho dalších specialit, které si vás omotají kolem prstu. Na pořád!

Z asijského kontinentu se k nám naplaví červené dračí ovoce, mladé kokosy, pro silné povahy duriany (s velmi svébytným odérem), chlupaté rambutany, mangosteeny, dračí oči a… no, však se přijďte podívat sami, že jo!

Těšíme se na všechny velikostí ugandských avokád <3

Místo konání akce: Riegrova 51, Riegrova 51, České Budějovice
Datum začátku akce: 30. Března 2018 10:00
Datum ukončení akce: 30. Března 2018 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 48.9784N 14.481E

Případné změny si prověřte na webu akce Ochutnej Afriku v Českých Budějovicích!

Jméno organizátora: Virunga.cz
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
STREET FOOD FESTIVAL Evropa v Úvalech
Náměstí Arnošta Z Pardubic, Úvaly
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem