Piss Test [US] & Průmyslová Smrt & Godot Youth

Akce Brno

Piss Test [US] & Průmyslová Smrt & Godot Youth
Koncerty, Zábava, párty
Web organizátora:
WWW.KABINETMUZ.CZ
Další akce ve městě Brno

Piss Test [US] & Průmyslová Smrt & Godot Youth

Kabinet Múz uvádí:

PISS TEST (US / Portland)
PISS TEST vznikly v Portlandu ve chvíli, kdy byl bubeník Rodrigo Diaz přinucen nachcat do plastovýho kelímku, aby si udržel své stabilní zaměstnání. S nápadem založit Piss Test pak rozčilený spěchal za svým kámošem Zachem Brooksem (toho času členem legendárních RED DONS), aby se okamžitě rozhodli, že se vykašlou na zdlouhavé hledání basáka a basu vrazili do ruky Zachově lepší a hezčí polovině Samantě, která jí nikdy nedržela v ruce. O tom, že její styl hry je naprosto unikátní, se měl možnost přesvědčit na minulém turné jeden z návštěvníků koncertu v Budapešti. Dotyčná osoba dělala ve předu u podia před Samanthou bordel a jako pravej americkej macho napadal ostatní návštěvníky koncertu a na ni samotnou dělal obscénní gesta. Samantha v si půlce válu sundala basu z popruhu a týpkovi dvěma údery přerazila čelist a vyrazila dva zuby, takže zbytek koncertu již proběhl v klidu. PISS TEST se v Brně zastaví už podruhé. Jejich první koncert před pár lety ve Vegalité a následná afterparty zanechaly na Samanthu takový dojem, že napsala text s českým názvem „Umřít“ , kterážto píseň bezesporu patří vedle hitovky Leather Jacket k jejich největším peckám. Neuvěřitelně svěží a neotřelej punk, kterej Tě donutí protancovat nejen střevíce, ale i dvoje ponožky a zrohovatělou kůži na zlenivělých patách.
BC: http://bit.ly/2vo1dF3
FB: http://bit.ly/2vojbr3
BC: http://bit.ly/2voyhMZ

PRŮMYSLOVÁ SMRT (CZ)
Na bandzone profilu kapely je informace, že Průmyslová smrt vznikla na přelomu léta a podzimu 2003 a zakládající členové se chtěli původně zaobírat směrem k bezmyšlenkovité extrémní muzice, ale někde se stala chyba a kapela se začala ubírat jiným směrem.
V textech se začaly objevovat sociální a politická témata. Změnila se sestava členů, odehrálo se mnoho koncertů a odjelo se několik zahraničních turné…
Průmyslovka zraje jak to nejlepší a nejkalnější čůčo, leta řádně odleželý za babiččinou poskakující Tatramatkou a řízlý křišťálově čistou Okenou. Jejich poslední nahrávka ( split s The Tchendos ) potvrzuje, že muzikantsky jsou ve vrcholné formě a svoje lety vypilovaný a osobitý štýlo drtí s naprostým přehledem a rychlostí s jakou prochází dobře vychlazený jihlavský ježek hrdlem hokejistů Dukly po prohraném zápase s Třebíčí…
FB: http://bit.ly/2vojli9
BZ: http://bit.ly/2voQdHy
BC: http://bit.ly/2vo8bK4

GODOT YOUTH (CZ)
Nasranej hardcore punk se dvěma vokály. DIY až za hrob. Jedna z posledních kapel bez fb profilu. Bohužel poslední koncert s Keydou za bicíma, takže to bude tentokrát trochu emo violence. Mix bratislavské, brněnské a rožnovské punkové školy , mezi odborníky známé jako Brežněv punk! Texty , který Tě nutí k přemýšlení, až Ti z toho zhoustne a sroste obočí.
WP: http://bit.ly/2vohj1z
BC: http://bit.ly/2vohlXf

Místo konání akce: Kabinet MÚZ, Sukova 4, Brno
Datum začátku akce: 21. Září 2017 20:00
Datum ukončení akce: 21. Září 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1956N 16.6125E

Případné změny si prověřte na webu akce Piss Test [US] & Průmyslová Smrt & Godot Youth

Jméno organizátora: Kabinet MÚZ
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce