Řečkovický festival minipivovarů

Akce Brno

Festivaly, Víno Pivo
v areálu starého řečkovického pivovaru, Brno
Další akce ve městě Brno

Řečkovický festival minipivovarů

Na sobotu 25.6.2016 si rezervujte termín, připravujeme pro Vás v úžasném prostředí amfiteátru a hodového areálu 1. ročník Řečkovického festivalu minipivovarů. Budete mít možnost ochutnat skvělé pivo od českých a moravských sládků a také výběr zajímavosti z celého pivního světa. Vracíme tak pivo do areálu, kde se až do konce 19. století vařilo pivo, které se dokonce vyváželo až do Jižní Ameriky!

Na co se můžete těšit?

- výběr z nejlepších českých a moravských minipivovarů - Pivovar Clock, Pivovar Frankies, Radniční pivovar Jihlava, Pivovar Chomout, Zámecký pivovar Bratčice, Lucky Bastard, Létající pivovar Pivečka, Pivovar Mamut Mikulov, Pivovar Kvasar, Zámecký pivovar Frýdlant, Holy Farm, Albert Ale, zahraničních speciály od Pivní lékárny a eshopu Pivní klenoty.

- koncerty - Ant Attack, Kentaur, Watch This

- skvělé občerstvení - o luxusní pokrmy se postará první český Masterchef Petr Jonáš s týmem Wellington café (www.wellingtoncafe.cz)

- akcí bude provázet moderátor radia Evropa 2 - Ondra Urban

Vstupné: předprodej: Pivní lékárna, Kořenského 19, Řečkovice - 60 kč - od 25.4.2016 jsou vstupenky k prodeji, na místě 70 Kč.

Facebookový profil události, kde se dozvíte veškeré novinky o akci naleznete pod tímto odkazem: https://www.facebook.com/events/1020816564645622/

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
SLAVNOSTI CHŘESTU A VÍNA 2024
Palackého náměstí, Ivančice
Mirai Summer Fest 2024
zámecký park Slavkov - Austerlitz, Slavkov u Brna
Čejkovické slavnosti vína
Zámecká zahrada, Čejkovice