RUFF RIDER release party

Akce Brno

RUFF RIDER release party
Zábava, párty
Další akce ve městě Brno

RUFF RIDER release party w/ Ixindamix, Mikkim, EAC dj's

BRNĚNSKÁ RELEASE PARTY VINYLU RUFF RIDER
Pokud ti soundsystémová kultura přirostla k srdci a nenechávají tě v klidu neustálé mutace breaku, bassline, acidu, tribalu a tekna, tak tenhle mejdan čeká přesně na tebe! ;)
Po dlouhých přípravách se z brněnské sound systémové scény opět vyloupl release na vinylu. Stojí za ním producentský a djský projekt EAC dj's (Fishead & Mik-mik), působící v rámci Equipe Animazione (EAC). Podobná událost tady nebývá každý rok, takže jsme pro Vás připravily pořádnou oslavu!

Můžete se těšit na kvalitní line up v podobě speciálních hostů i lokálního výběru soundové reprezentace vašich oblíbených crew. Samozřejmostí bude posiléný zvuk na obou stages a další vychytávky, o kterých vás budeme průběžně informovat.

Limitovaná edice vinylů vyjde na UK labelu Bassrock records a krom originálního breakbeatového a bassline mixu, bude obsahovat i remix do tribalu od Ixindamix a drumtekkovou verzi v kolaboraci Mikkim a EAC DJs. Ti budou zároveň i headlinery této události. Vokály má na svědomí newyorkská legenda MC Jamalski, který se však bohužel release party nezůčastní.
Přijďte to s námi pořádně rozjet a potrénovat před hlavní open-airovu sezónou!

Pošli to dál, podpoř svoje lokální soundsystémy, více infa brzy!

1.STAGE (DJs-Live acts)
ACID/TRIBAL/RAGGATEKK/HARDTEKK
IXINDAMIX (SP23 / Audiotrix)
MIKKIM (BIG BONG rec. / Amen 4 Tekno)
EAC DJS (Equipe Animazione, Bassrock rec., V.I.M. rec.)
-TBA
2.STAGE (DJs)
BREAKBEAT/ELECTRO/HOUSE/BASSLINE/DNB?
-TBA

EN-version
RELEASE PARTY OF RUFF RIDER VINYL-BRNO EDITION-If you are crazy to our beloved sound system culture and your feed`s can`t resist to beats of breakbeat, bassline, tribal techno or tekkno...so be sure...this party is waiting for you!
After couple years of silence in brno sound system production, Equipe animazione (EAC) gladly presents this release, which is finally coming on wax! Behind this project are primary staying producer`s duo EAC DJs (Fishead&Mik-mik) and that all is covering under UK label Bassrock records. Except original tunes you should be ready for two fresh remixes in tribal techno and drum tekk mood from real masters in that styles! They will be naturally headliners of release party with further invited DJs and Live acts across sound systems scene. Be ready for wicked sound on two stages, special lights and visuals... Hope to see ya our friends from the parties around the Europe!
Share it...more info soon...stay tuned..support your sound systems! ;)

Místo konání akce: favál, Křížkovského 22, Brno
Datum začátku akce: 21. Dubna 2017 20:23
Datum ukončení akce: 22. Dubna 2017 06:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1845N 16.5801E

Případné změny si prověřte na webu akce RUFF RIDER release party w/ Ixindamix, Mikkim, EAC dj's

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Partička
Kulturní Dům, Břeclav
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno