Scala Film Market

Akce Brno

Scala Film Market
Divadlo, kino, Zábava, párty
Kino Scala, Brno
Další akce ve městě Brno

Scala Film Market

Pro všechny milovníky kina Scala, filmu či filmového materiálu se uskuteční v pořadí již druhý Scala Film Market. Odehrávat se bude opět v prostorách celého univerzitního kina Scala a nabídne široký sortiment produktů od odborných knih až po speciální filmové drinky, o které se postará dvojice šikovných zkušených brněnských barmanů. Na místě si tak budete moci zakoupit vinyl s filmovou hudbou z Black vinyl bazar, prohrábnout se v nechtěném oblečení na stanovišti Scalního blešáku našich uvaděček nebo si nechat vykouzlit na hlavě filmový účes přímo na místě od dvojice šikovných holičů z Chop-Shop.
K mání budou i komiksy z Arrakis, šperky od diVA, tašky a oblečení od šikovné NosEm, nebo zápisníky s filmovou tématikou od Lovemusic, které vás dokonale připraví na začínající semestr. O odborné publikace zabývající se filmem se postará vydavatelství Nová beseda a NFA. Na místě se můžete seznámit i s novým studentským kinem „kinẽma musica”, které odstartuje v říjnu.
A pozor - v 16:00 se uskuteční slavnostní otevření univerzitního shopu Scalanterie, „kamenného" obchůdku s dárkovými předměty z Masarykova univerzita, nezbytnostmi pro filmové nadšence a publikacemi z Munipress. Celá akce bude probíhat ve spolupráci s hudební produkci místních DJs a navazovat na ni bude o 20:30 Scala Naslepo + afterparty.

Místo konání akce: Kino Scala, Moravské náměstí 3, Brno
Datum začátku akce: 20. Září 2016 15:00
Datum ukončení akce: 20. Září 2016 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1974N 16.6081E

Případné změny si prověřte na webu akce Scala Film Market

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Partička
Kulturní Dům, Břeclav
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
IVO ŠMOLDAS A HOSTÉ - TALK SHOW
Kongresové centrum ALDIS , Hradec Králové