Sophie Hunger

Akce Praha

Sophie Hunger
Koncerty
Palác Akropolis, Praha
Další akce ve městě Praha

Sophie Hunger

Sophie Hunger
Jeden z nejvýraznějších evropských hudebních objevů. Dle odborníků surrealistické spojení Björk s Nico a Joni Mitchell dohromady.
Uhrančivé písně Sophie Hunger učarovaly českému publiku, když před šesti lety předskakovala se svou skupinou Eriku Truffazovi na koncertech v Praze a Brně. Byly to tehdy její první koncerty v zahraničí.
Mezitím se z tehdy neznámé začínající umělkyně stal jeden z nejvýraznějších evropských hudebních objevů.
Prodala dohromady více než 250 000 nosičů a vyprodává sály po celé Evropě.
Ve Švýcarsku narozená autorka zpívá především anglicky a zní jako surrealistické spojení Björk s Nico a Joni Mitchell dohromady.
„Podobně jako PJ Harvey zamlada je těžké ji ignorovat. V tom albu je ukrytá síla. Je obsedantní, strašidelné a krásné,“ napsal o švýcarské zpěvačce vlivný britský hudební časopis Mojo.


Sophie Hunger
One of the most distinctive European musical talents. A surrealistic fusion of Björk, Joni Mitchell and Nico according to experts.

Bewitching songs of Sophie Hunger enchanted the Czech audience, when she supported Erik Truffaz during his concerts in Prague and Brno six years ago. They were her first concerts abroad.
Meanwhile, the unknown artist became one of the most significant European musical talents.
She sold more than 250 000 copies and sold out halls across Europe.
The Swiss-born artist sings mostly in English and sounds like a surreal connection between Björk, Joni Mitchell and Nico together.
"Just as PJ Harvey when young it is hard to ignore her. There is hidden power in that album. It is an obsessive, scary and beautiful." / Mojo.

Místo konání akce: Palác Akropolis, Kubelíkova 27, Praha
Datum začátku akce: 24. Října 2016 19:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0823N 14.4491E

Případné změny si prověřte na webu akce Sophie Hunger

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce