Svatomartinská husa se Zdeňkem Fojtíkem 2019

Akce Hradec Králové

Svatomartinská husa se Zdeňkem Fojtíkem 2019
Vaření, Gastronomie
Další akce ve městě Hradec Králové

Svatomartinská husa se Zdeňkem Fojtíkem

Svátek Svatého Martina je hlavně o tradiční huse a husích specialitách a je to také příležitost poprvé ochutnat nový ročník vín. A přesně o tohle půjde, dobře se najíst a napít se výborného moravského vína, letos opět v MIELE Center Vlášek a tentokrát osobně se Zdeňkem Fojtíkem.

Základem menu bude pochopitelně pořádná porce dozlatova upečené svatomartinské husy, ale také husí paštika, kaldoun a klasický jablečný štrůdl. Jídla doprovodí vína čejkovického vinaře Zdeňka Fojtíka, půjde nejenom o mladá vína slibného ročníku 2019, ale hlavně reprezentanty z nejvyšší řady vinařství.

Zdeněk Fojtík patří k nejvyhledávanějším čejkovickým vinařům nejen kvůli svým vínům, ale i způsobu, jakým je prezentuje. Jeho vína se vyznačují jiskrnou barvou, líbivými ovocnými a květinovými vůněmi, svěží kyselinou a harmonickou vyvážeností. Představují to nejlepší, co Čejkovice nabízí, Zdeněk Fojtík o nich umí opravdu poutavě vyprávět a také proto jsou jeho degustace nejnavštěvovanější.

Využijte vzácné možnosti ochutnat víno přímo s vinařem, který ho vyrobil. Včas si rezervujte místo, třeba celý stůl, vezměte s sebou přátele a přijďte si užít příjemný večer s dobrým jídlem a vínem.

Jak rezervovat a podrobné informace -
https://www.vinoteria.cz/svatomartinska-husa-food-wine-27-19/
Rezervace je nutná, počet míst je omezen.


Pondělí 11. listopadu 2019 v 19:00 až 23:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
STREET FOOD FESTIVAL Evropa v Úvalech
Náměstí Arnošta Z Pardubic, Úvaly