Tales of Sahara 2016

Akce Brno

Tales of Sahara 2016
Kultura, Zábava, párty
Stadion | Kulturní Centrum Babylon, Kounicova 22 Brno, Brno
Další akce ve městě Brno

Tales of Sahara 2016 / Opening night a open stage

Opening Night je vždy v páteční večer festivalu, který je věnován všem, kteří chtějí ukázat svůj taneční um, nakoupit na orientáním bazaru, ochutnat orientální pokrmy nebo čaje.

Návštěvníci uvidí řadu tanců z celého orientálního světa! Další část večera je otevřený taneční parket, kde si návštěvníci mohou vyzkoušet tanec na orientální hudbu. Také můžete shlédnout módní přehlídky luxusních orientálních kostýmů, naučit se tanec Dabke, nakoupit orientální zboží, ochutnat arabské jídlo, atd.

Moderuje: Badriyah
Vstup: ZDARMA

PROGRAM:
Program jednotlivých vystoupení najdete zde: http://festivaltance.com/opening-night/

>>> Módní přehlídky

Mysha Oriental Costumes, Ekaterina Kalachikova costumes, Zahirah Costumes and Clothes – orientální kostýmy a tréningové oblečení, Janika costumes, Simona – taneční kostýmy, Renata fashion – design a tvorba tanečních kostýmů a tréninkového oblečení, Handmade by Evangelin.

>>> Bazar + Bazar

Prodejci: Malování hennou – Janka Redechová, Mysha Oriental Costumes, EPONA – KOUZLO ŠITÉHO ŠPERKU, Zahirah Costumes and Clothes, Renata fashion, Hanan Mahmoud – kostýmy.
– stále můžete přihlásit svůj stánek k prodeji a prezentaci vašich produktů >>> ZDE

NOVINKA: Pro tanečnice zde bude vyhrazené místo, kde budou moci přinést své použité kostýmy, doplňky apod. a vytvoříme tak opravdový bazar :) Podmínky a informace najdete >>> ZDE

>>> Pokrmy

Ochutnávku různých orientálních pokrmů zajišťuje Good Karma catering Světlany Synákové. Můžete se těšit na vegetariánské i veganské mňamky, slané i sladké pokrmy ze Světlaniny božské kuchyně.
Speciální host

Speciálním hostem a zpestřením celého programu je duo Effendi Dabkeh, kteří přijedou se svojí show tanečního folklórního stylu Dabke a roztančí celý Babylon! Přidáte se k nim? :)

Místo konání akce: Stadion | Kulturní Centrum Babylon, Kounicova 22 Brno, Kounicova 20, Brno
Datum začátku akce: 14. Října 2016 17:00
Datum ukončení akce: 14. Října 2016 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2033N 16.6007E

Případné změny si prověřte na webu akce Tales of Sahara 2016 / Opening night a open stage

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce