UpCDownC /UK/

Akce Praha

UpCDownC /UK/
Koncerty
Klub 007 Strahov, Praha
Další akce ve městě Praha

UpCDownC /UK/ + Robo /CZ/ at Klub 007 Strahov Praha /CZ/

Britský post-rock má v Čechách jméno už díky takovým velikánům jako Maybeshewill, 65daysofstatic nebo UpCDownC. A právě posledně jmenovaní k nám popáté zavítají, tentokráte však na legendární Sedmičku, kde se představí v rámci podzimního turné.

Modří už vědí, těm ostatním napovíme, že se jedná o slušnou porci kytar v rámci škalutky s přesahy do grunge raných devadesátek na straně jedné, k experimentalu potažmo ambientu na druhé straně. Ale dost už bylo škatulek, protože tahle kapela se musí především zažít.

Skupina Robo vznikla teprve v loňském roce transformací původní kapely Robo Marsys, ale od té doby si už stihla svou originalitou zajistit účast na prestižní akci pořádané hudebním serverem Bandzone.

Jejich instrumentální post-rocková hudba se vyznačuje melodickým aranžmá založeným na kombinaci klasických rockových nástrojů (kytara, baskytara a bicí) a houslí.

5.10.2016, 19:30-22:00
007 Strahov, www.klub007strahov.cz
Chaloupeckého 7, Praha 6
200 Kč, upcdownc@onmusic.cz

http://upcdownc.bandcamp.com
http://upcdownc.com
https://facebook.com/upcdownc
http://bandzone.cz/roboband
https://facebook.com/roboband
http://onmusic.cz
https://facebook.com/events/1395355243811497

Pořádá onMUSIC.cz, rezervace vstupenek, nabídky partnerství a spolupráce na výše uvedeném mailu.

English

Upcdownc (also known as UpcDowncLeftcRightcABCandStart) are a 3 piece mainly instrumental Post Rock/Post metal band from Kent, UK formed in 2000. They've gigged extensively throughout Kent, London, the UK and Europe, playing support roles to the likes of 65 Days of Static, Oneida, Capricorns, Bossk, and Maybe She Will, and have played alongside bands such as And So I watch You From Afar and UFOMammut at festivals including Dunk Festival (Belgium) and ArcTanGent (UK) .

Upcdownc's sound is diverse, and over the past 16 years, the band have moved on from their early Post Rock roots incorporating elements of Post Metal, Sludge, Stoner Rock, and they have even released a Synth Horror soundtrack.

Upcdownc are an incendiary live act not to be missed.

Místo konání akce: Klub 007 Strahov, Chaloupeckého 1903 / Blok 7, Praha
Datum začátku akce: 5. Října 2016 19:30
Datum ukončení akce: 5. Října 2016 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0809N 14.3927E

Případné změny si prověřte na webu akce UpCDownC /UK/ + Robo /CZ/ at Klub 007 Strahov Praha /CZ/

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce