Urban Robot X2 Tour - Ostrava

Akce Ostrava

Urban Robot X2 Tour - Ostrava
Koncerty
Další akce ve městě Ostrava

Urban Robot X2 Tour - Ostrava

Urban Robot přivezou představit svoji novou desku remixů - X2! Kdo má rád Drum and Bass, Jungle nebo Jump Up s českými texty si určitě přijde na své. Kromě remixů od CZ/SK producentů zahrají taky staré klasiky. Máte se na co těšit!

Lokální support zajistí bývalý mistr České republiky v beatboxu - Cagi a spřátelená crew Nuff Sensi Music - Lazoo, Vargas.

LIVE:
Urban Robot
Cagi beatbox

DJ SUPPORT:
La.zoo
Vargas

START:
21:00

ENTRY:
do 22 hod 100,-
po 22 hod 150,-

BIO & LINKS:

Urban Robot
Mic-key Dreadalist (MC / producer) a Raazyph (DJ / producer) jsou Urban Robot.

Po textové stránce satiricky poukazují na problémy a hrozby dnešní společnosti. Rádi se dotýkají témat, o kterých v mainstreamu jen těžko uslyšíte.

Zvuk ovlivňuje především lehkost Reggae, surovost Hip Hopu, groove Funku, a tvrdost Electro music. Tím vzniká zajímavá fúze žánrů, kterou UR nazývají zkrátka "Urban Reggae".

První deska se stejnojmenným názvem Urban Robot si odnesla žánrovou cenu Anděl za Reggae/Ska album roku 2015. Druhá deska UR2 se také setkala s velmi kladným ohlasem. Fanoušci znají klasické pecky v podstatě nazpaměť.

Mezi první a druhou deskou vydali UR meets Riddim Tuffa in DUB. Ve světě reggae je běžné prohnat tracky analogovým mixpultem a efekty a vytvořit tak speciální dubové verze. Prostor mezi druhou a třetí chystanou deskou vyplnili remixovým albem X2, kde propojili CZ/SK producenty žánrů Jungle či Drum and Bass. Vybrané pecky dostaly nový kabát v tempu okolo 175 bpm.

Motto UR: Myslíme srdcem, bojujem hlavou!

LINKS:
Official web: http://www.urbanrobot.cz
Facebook: https://www.facebook.com/urbanrobot1
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCy9C5SlvPb4Kb7Gw3QQv8yg
SoundCloud: http://www.soundcloud.com/urbanrobot
BandCamp: https://urbanrobot.bandcamp.com


Cagi beatbox
Cagi je oficiální mistr České republiky v beatboxu z roku 2015. Jeho zájem o beatbox se začal rozvíjet od jeho patnácti let posloucháním dnešních oldschool legend jako Rahzel, Biz Marie, Doug E. Fresh a Kenny Muhhamad. Postupem času s přibýváním zkušeností a vystoupení se z prvotního koníčku stala velká záliba a zároveň práce při studiu na vysoké škole. Od roku 2008 jste mohli Cagiho pravidelně potkávat na akcích v rodné Opavě, kde vystupoval v klubech Mrkev, Music club 13, anebo Music bar Jam . Dále na větších open-airech jako Czarotek, Kacabaja, Music and Jugging festival a Bass Detonation, kde byl hlavním headlinerem Aphrodite. O rok později začal spolupracovat s Pikem (aka. Disgustin Justin ) a Bassinem a přidal se do jejich již rozběhlé Clownfish crew Za nedlouho na to dostal příležitost stát se členem Ostravské sabotážní kapely Vladimír cirkus . S deskou „ V leže, v stoje “ vystoupil Cagi s kapelou na mnoha festivalech po celé České Republice,včetně Colours of Ostrava, Rock for People, Hrachovka, Sázava fest, Kupkofest a další. V té době také poprvé vystoupil před kamerou na ČT1 v pořadech Dobré ráno, Sama doma, Živě na jedničce a Silvestrovská sabotománie. V roce 2011 s kamarády založili projekt Nuff sensi music, který se zaměřuje především na propojení moderní techniky a lidského potenciálu. Od začátku roku 2014 vyučuje a vede beatboxový kroužek pro děti a mládež v Opavavském nízkoprahovém klubu Magnet.

V Cagiho vystoupení můžete slyšet hodně různých stylů jako je Drum and Bass, Dubstep, RaggaDancehall, Techno, Tekno, Hiphop a další.

LINK:
Facebook: https://www.facebook.com/pg/cagibeatbox.cz

Nuff Sensi Music
Píše se rok 2011 a čtveřice kamarádů, kteří se pravidelně potkávali na různých parties, dávají do kupy nový projekt s názvem Nuff Sensi Music. Tento hudební koncept se zaměřuje především na to, aby za pomocí spojení moderní techniky a lidského potenciálu, pobavil lidi, kdekoliv přijede. Žánrově se zaměřuje především na Raggajungle, Reggae a Drum and Bass, ale co se tyká dobré muziky žadné pevně stanovené meze neexistují. Částí show je také live vystoupení beatboxu, kterým mistr Cagi již otevřel nejedna posluchačova ústa, doplněný o energický hlasový projev pocházející z hrdla MC-ho a producenta Mic-Key Dreadalista. Mic-Key také "prdí" na didgeridoo. La.zoo a Vargas působí jako DJ´ s míchající pravou Sensi Music. Shrnuto, podtrženo.. kamkoliv tito kluci pojedou, budou si stavět za cíl zajistit to práve jamajské mejdlo se vším co k tomu patří. Ovšem tímto pole působnosti Nuff Sensi Music nekončí. Součástí projektu je také bookingová agentura, která má zajístit právidelný přisun zájímavých umělců ze zahraníčí. V neposlední řádě je Nuff Sensi Music platforma pro kooperaci nejrůznějších subjektů, jejichž společnou vlastností je vymezení vůči mainstreamové kultuře a kreativita.

LINK:
Facebook: https://www.facebook.com/pg/NuffSensiMusic

Začátek akce: 28. 2. 2020 21:00:00
Konec akce: 29. 2. 2020 5:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Dům kultury Akord, Ostrava
K4 Smetanovo trio
Kino Vesmír, Ostrava
LORD OF THE DANCE 2024
Ostravar Aréna, Ostrava
M4 Smetanova Libuše II
Divadlo Jiřího Myrona, Ostrava
G4 Jelen & JFO II
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava